Adlibris

Hur gör jag en retur?

Uppdaterad

Du har 14 dagars returrätt på oanvända produkter i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Returnerar du en oanvänd vara med eventuellt tillhörande etiketter och förpackning inom 28 dagar återbetalas hela beloppet.

Om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner, kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Återanvänd gärna kartongen som produkten kom i för att returnera. Har du inte kvar kartongen går det givetvis bra att skicka den i något annat emballage.

Viktigast är att du paketerar returen väl och bifogar information där ordernummer och kunduppgifter framgår. Saknas den informationen kan vi inte se att returen kommer från dig. Observera att vi inte kan acceptera returer med andra fraktbolag än Posti.

Returadress:
Adlibris c/o Porvoon Kirjakeskus Oy
Teollisuustie 4
06150 Porvoo

Obs! Vi har inget avtalsnummer för returer. När du gör en retur till oss betalar du som kund returkostnaden. Priset baseras på fraktbolagets portotabell och varierar beroende på returens storlek och vikt. Om du behöver hjälp att välja retursätt så kan ditt postombud hjälpa dig.

Du väljer själv ifall du vill skicka paketet med spårbarhet eller inte. Vår rekommendation är att du skickar det med spårbarhet eftersom du som kund är ansvarig för paketet tills dess att det har nått vår returavdelning.